Tarif şöyle:
- Önce 10 yaprak ıspnağı 1 su bardağı su ile rondodan geçirdim ve tencereye aldım.
- Sonra üzerine: 5 bardak süt,2 bardak şeker,1,5 bardak un,50 gr.margarin ve 1 paket vanilyayı ekledim, koyulaşana kadar karıştırarak pişirdim.
- Pişen muhallebiyi hindistan cevizi serptiğim fırın tepsisine boşaltıp yaydım.
- Soğuduktan sonra 1 çay bardağı sütle 1 paket krem şantiyi hazırlayıp muhallebinin üzerine sürdüm.
- Buzdolabında tamamen soğuyan tatlıyı uygun ölçüde parçalara kestikten sonra her bir parçayı rulo sarıp tekrar ortadan kestim ve yan çevirdim.
Sütlü tatlı sevenler için geliştirilmiş iki ayrı lezzetim var :) e daha ne olsun ? :)
ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor en kısa zamanda mutlaka denicem
YanıtlaSilTeşekkürler, afiyet olsun:)
Sil